HOME

050 589 2420

Ontwerpbureau – Interieurbouw

interieur op maat
---

Wie zijn wij?

Over ons

LC+ Studio is een ontwerp- en interieurbureau dat zich toelegt op het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers, interieurarchitecten en projectmanagers die samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en de stijl van onze klanten.

Uitgelicht project 

Hotel kamer van der valk
---

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze diensten

INTERIEURONTWERP

Interieurbouw

projectbegeleiding

realisatie

DEZE PROJECTEN GINGEN U VOOR
---

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over hoe we uw project kunnen realiseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van deskundig advies. Of het nu gaat om een eerste kennismakingsgesprek, een offerte-aanvraag of een specifiek projectvoorstel, wij helpen u graag verder.

van der valk

Zuidbroek

Noorderpoort

Kantine Euroborg

gemeente groningen

Sky box FC Groningen

Wat u van ons kan verwachten

Onze werkwijze

Kennismaking en Analyse:

In een eerste gesprek worden de behoeften, doelen en verwachtingen van de klant besproken en de huidige ruimte geanalyseerd.

Conceptontwikkeling:

Ontwikkel ontwerpconcepten op basis van de verzamelde informatie die we dan weer aan u presenteren.

Ontwerpverfijning en Planning:

Verwerken van u feedback, het ontwerp verfijnen en we maken een gedetailleerd plan voor de uitvoering.

Realisatie en Oplevering:

ALs alles is goed gekeurd voeren we het ontwerp uit met onze team van interieurbouwers, we voer kwaliteitscontroles uit en lever het project bij u op.

Orginaliteit

Parate kennis van hedendaagse trends gecombineerd met tijdloze kwaliteiten is wat ons jonge team van ontwerpers & interieurarchitecten op dagelijkse basis inspireert tot het beantwoorden van de meest uiteenlopende ontwerpvraagstukken. Urban Chique is onze stijl.

Kwaliteit

Doordat wij het ontwerp + de realisatie in eigen hand houden garanderen wij kwaliteit. Door een nauwkeurige samenwerking met onze eigen inpandige interieurbouwfabriek LC+ STUDIO, is exclusief maatwerk leveren onze kracht. Samen met gerenommeerde prefered suppliers realiseren wij onze projecten turn-key.

duurzaamheid

Zakelijk en vriendschappelijk, zo bouwen onze samenwerkingen zich op. Sterke relaties opzetten en beheren voor de toekomst. Transparantie in onze eigen organisatie en inzage in die van de klant zorgen voor een excellent ontwerp + uitvoering.

Neem contact met ons op

contact gegevens

Bel ons via het volgende nummer:

  • + 050 589 2420

Wij zitten op het volgende adres:

  • Duinkerkenstraat 35
        9723 BP Groningen
        Nederland

Contact ons via de mail:

  • Info@lcarchitects.nl