Totaalinrichting woonhuis

Hotelkamer VdV Zuidbroek-1

Totaalinrichting woonhuis

Wat is uw smaak wat betreft de totaalinrichting van uw woonhuis? Laat u zich eens inspireren door ons van LC+ Interior Architects. Kennismaken vinden wij heel belangrijk, want tijdens een kennismakingsgesprek worden alle wensen die u heeft op papier gezet. Samen met u kijken we naar de sfeer die u wilt creëren, maar hierbij spelen materiaalgebruik, de kleuren en uw nieuwe inrichting van het woonhuis ook een grote rol. 

Een ontwerp voldoet op deze manier altijd aan uw wensen. Het kan zijn dat u tijdens een project nog wat aanpassingen wilt maken, dit is natuurlijk geen probleem. We zijn namelijk erg flexibel en wij staan klaar met een luisterend oor voor onze klanten. LC+ Interior Architects is uw partner voor de totaal inrichting van uw woning en een nieuwe interieur.

Een Team van ervaren ontwerpers staat voor u klaar!

Ons team van ontwerpers staat voor u klaar voor de totaalinrichting van uw woonhuis. Alle kennis wordt gecombineerd met tijdloze kwaliteit. Iedere dag laten wij ons inspireren door huidige trends en wensen van onze klanten. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende ontwerpvraagstukken beantwoorden.

Hotelkamer VdV Zuidbroek-6
Hotelkamer VdV Zuidbroek-8

LC+ INTERIOR ARCHITECTS

We beschikken naast een eigen interieurarchitectenbureau ook over een eigen interieurbouwfabriek: LC+ STUDIO. We halen het optimale uit onze projecten door de nauwe samenwerking tussen onze architecten en onze interieurbouwers. Wij bouwen in onze eigen studio bijvoorbeeld kasten, keukens en tafels, voor alle zaken die nodig zijn voor woninginrichting, bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Wij staan voor kwaliteit

U wilt natuurlijk het beste als het gaat over de totale inrichting van uw woonhuis. Daar staan wij ook voor, wij bieden u namelijk kwaliteit en dat kunnen wij u garanderen omdat wij alles in eigen hand hebben. Hiermee bedoelen wij het ontwerp en de realisatie. Wij werken nauwkeurig samen met onze eigen inpandige interieurbouwfabriek LC+ Studio. Exclusief maatwerk leveren is hierbij dan ook gegarandeerd, dit zien wij ook als onze kracht. Bij kwaliteit hoort ook duurzaamheid, dit neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen onze maatschappij. Wij bouwen daarom onze samenwerkingen zakelijk en vriendschappelijk op. Zo willen wij sterke relaties opzetten en beheren voor onze en uw toekomst.

Black-_-Blue-4-01-scaled
Hotelkamer VdV Zuidbroek-3

Complete inrichting van uw woonhuis nodig?

Misschien bent u al enige tijd op zoek naar een interieuradviseur bedrijf welke u kan helpen bij de complete inrichting van uw woonhuis. Gelukkig heeft u ons nu gevonden, wij staan voor u klaar, wij horen het graag wanneer dat wij u van dienst kunnen zijn. Een kennismakingsgesprek is zo gepland en dan horen we graag wat uw wensen zijn. Wij staan voor maatwerk, exclusiviteit en wij combineren huidige trends, wensen van de klant en diverse ontwerpen met elkaar. De klant staat bij ons centraal. 

Neem direct contact met ons op of download de brochure

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor