Projectinrichting

Het-Baken-4-scaled

Projectinrichting

U wilt graag de complete projectinrichting uitbesteden? Kiest u dan voor ons, wij maken graag kennis met u en dan vertalen wij uw identiteit naar een unieke projectinrichting. Wij van LC+ Interior Architects zorgen er namelijk voor dat onze interieurdesigners en specialisten alles tot in de kleinste details vormgeven. Dit gaat over het ontwerp tot en met de uitvoering. Onze interieurspecialisten zijn in staat om uw wensen te vertalen naar een uniek en op maat gemaakt ontwerp. 

 

Bij ons architectenbureau streven we ernaar om inspirerende en functionele ruimtes te creëren die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. Met jarenlange ervaring en een passie voor design, leveren wij hoogwaardige interieurontwerpen voor diverse projecten, van kantoren tot hotels en van winkels tot woningen. Bij LC+ Interior Architects begrijpen we dat een goed ontworpen ruimte niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook praktisch en functioneel. 

De beste oplossing is maatwerk!

Alle bedrijven en woningen zijn uniek, iedere ruimte is uniek. Als u op zoek bent naar de juiste projectinrichting, dan speelt maatwerk hierin ook een grote rol. Het is namelijk van groot belang dat uw (merk)waarden hier naar voren komen. 

Onze getalenteerde architecten combineren creativiteit met een diepgaand begrip van ruimtelijke planning en ergonomie om zo de perfecte balans te creëren tussen vorm en functie. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een nauwe samenwerking. 

 

Wij verzorgen bijvoorbeeld de inrichting van kantoren, maar ook zorgen we voor een passende winkelinrichting, horeca interieurbouw, hotel interieurbouw of de totaalinrichting woonhuis. Ook voor ander inrichting en projecten zijn wij graag uw partner. Wij kunnen voor u als interieurinrichter de hele inrichting verzorgen. Bij ons staan bij ieder project de kwaliteit en creativiteit centraal.

Wij zorgen ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt. Onze expertise strekt zich uit tot alle aspecten van projectinrichting.

Corps-de-Garde-01
Interieur-Ontwerp_Hospitality_Hotel_Hoogeveen_Lounge_Bank_Wandafwerking_Natuursteen__04

Wat u over projectinrichting moet weten…

Veel mensen hebben geen idee wat er allemaal komt kijken bij projectinrichting. Het is veel meer dan u nu denkt. U gaat hiermee namelijk uw interieur een compleet nieuwe uitstraling geven. Wij van LC+ Interior Architects helpen u hierbij! Er wordt samen met u een nieuwe inrichting gekozen, waarbij onze experts een plaats creëren die aan uw wensen voldoet. Ieder project is anders, ieder project is uniek. 

 

Wij zijn er voor u!

Alles wat met uw projectinrichting te maken heeft, kunt u uitbesteden aan ons. Om een klus te bespreken, gaat u in gesprek met onze interieurarchitect. Tijdens het eerste gesprek worden de wensen van de klant op papier gezet en wordt er samen met de klant gekeken welke sfeer er gecreëerd moet worden. Bovendien worden hierbij ook materiaalgebruik, de kleuren en andere belangrijke onderwerpen besproken. Wij zorgen ervoor dat de inrichting naadloos aansluit op de identiteit van het bedrijf. Wij zijn uw interieuradviseur bedrijf specialist  en denken met u mee. 

Interieur-Ontwerp_Restaurants_Villa-Tapas_Assen_Bar__04
Interieur-Ontwerp_Golfclub_Havelte_Restaurant__01

de kracht van samenwerking

Onze uitgebreide kennis van de nieuwste trends en technieken stelt ons in staat om innovatieve en duurzame ontwerpen te creëren die zowel tijdloos als functioneel zijn. Bij LC+ Interior Architects geloven we ook sterk in de kracht van samenwerking. Daarom werken we nauw samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers en vakmensen

Neem direct contact met ons op of download de brochure

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor