Horeca interieurbouw

Interieur-Ontwerp_Restaurants_Villa-Tapas_Assen_Verdieping_Eettafels__02

Horeca interieurbouw

Voor het realiseren van aansprekende horeca interieurbouw schakelt u natuurlijk een architect in die hier ruime ervaring mee heeft. Bij LC+ Architects weten we precies aan welke voorwaarden het interieur van uw horecazaak moet voldoen. De inrichting is voor een belangrijk deel afhankelijk van de sfeer die het bedrijf moet uitstralen. Is het vooral gezellig of gaat u voor high class en een goede sfeer? Dit hangt dan weer af van de menukaart en het soort publiek dat u wilt aantrekken. Wij gaan graag met u in gesprek over een passende inrichting van het interieur.

kleur in interieurbouw

Kleuren zijn heel belangrijk bij horeca interieurbouw. De kleuren moeten niet alleen bij elkaar passen maar ze moeten ook de juiste sfeer hebben. Bij knus en romantisch passen geen harde kleuren. Bij een strak en modern design kunt u daar juist wel weer voor kiezen. Uit onderzoek blijkt dat kleuren van grote invloed zijn op het gedrag van de bezoekers. Ook dit is iets om rekening mee te houden en dat doen we dan ook als we voor u aan de slag gaan. 

Interieur-Ontwerp_Restaurants_Grieks_Taverna_Groningen_Bruin_Blauw_Stoelen__03
Interieur-Ontwerp_Restaurants_Fellini_Rotterdam_Verdieping_Inrichting__01

INTERIEURBOUW = Spelen met licht

Als we bij LC+ Architects de opdracht krijgen om een horecagelegenheid te voorzien van interieurbouw dan kijken we altijd eerst naar het licht. Waar zijn de ramen, waar valt de zon binnen? Dat is belangrijk, want van daglicht moet optimaal gebruik worden gemaakt. Anderzijds moeten gasten geen hinder hebben van de zon die zo fel naar binnen schijnt dat ze een zonnebril moeten dragen om te zien wat er op hun bord ligt of in hun glas zit. Indien nodig wordt er met zonneschermen of luifels gewerkt om een prettige ambiance te creëren. 

De juiste meubels voor een passende uitstraling

De keuze voor meubilair is van groot belang bij horeca interieurbouw. Gasten zullen langer blijven zitten als er wordt gekozen voor comfortabele stoelen of banken. Zeker als u ook regelmatig oudere gasten ontvangt. Zij zullen een stoel die prettig zit en van waaruit ze gemakkelijk kunnen opstaan zeker weten te waarderen. Als uw restaurant vooral is ingericht op een ‘snelle hap’ dan kan er ook gekozen worden voor hippe stoelen in vrolijke kleuren die gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Het schoonmaken van het meubilair is uiteraard ook een belangrijk punt. De keuze valt bij voorkeur op stoffen of andere materialen die eenvoudig kunnen worden gereinigd. Een schoon interieur is immers uw visitekaartje.

Black-_-Blue-4-01-scaled
Uitgelicht-Ravioli1-scaled

Samen met u een nieuwe start

Is het interieur van uw restaurant, bistro of café toe aan een make-over? Neemt u een zaak over en wilt u daar uw eigen stempel op drukken als het gaat om de horeca interieurbouw? Schakel dan LC+ Architects in voor een fraai en passend ontwerp. Daarbij houden we rekening met uw wensen en uiteraard het beschikbare budget. Na uw akkoord gaan we aan de slag om de het interieur van uw pand helemaal naar wens te maken zodat u er na de opening met veel plezier aan de slag kunt om uw gasten te verwennen. Neem dus vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek.

Neem direct contact met ons op of download de brochure

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor