Orginalliteit

Parate kennis van hedendaagse trends gecombineerd met tijdloze kwaliteiten is wat ons jonge team van ontwerpers op dagelijkse basis inspireert tot het beantwoorden van de meest uiteenlopende ontwerpvraagstukken. Urban Chique is onze stijl.

Kwaliteit

Doordat wij het ontwerp + de realisatie in eigen hand houden garanderen wij kwaliteit. Door een nauwkeurige samenwerking met onze eigen inpandige interieurbouwfabriek LC+ STUDIO, is exclusief maatwerk leveren onze kracht. Samen met gerenommeerde prefered suppliers realiseren wij onze projecten turn-key.

duurzaamheid

Zakelijk en vriendschappelijk, zo bouwen onze samenwerkingen zich op. Sterke relaties opzetten en beheren voor de toekomst. Transparantie in onze eigen organisatie en inzage in die van de klant zorgen voor een excellent ontwerp + uitvoering.

ARCHITECT

lc+ interior architects

Om de klus te bespreken, gaat u in gesprek met een interieurachitect van LC+ Interior Architects. Tijdens deze kennismaking worden al uw wensen op papier gezet. We kijken samen naar de sfeer die u wilt creëren, maar ook naar het materiaalgebruik, de kleuren en de nieuwe inrichting. Op deze manier voldoet het ontwerp aan al uw wensen. Tijdens het project nog aanpassingen maken? Dat kan! Wij zijn enorm flexibel en staan altijd klaar met een luisterend oor. LC+ Interior Architects is de plek voor projectinrichting en jouw nieuwe interieur. 

lc+ studio

Naast ons interieurarchitectenbureau beschikken wij ook over een eigen inpandige interieurbouwfabriek: LC+ STUDIO. Door de nauwe samenwerking tussen onze architecten en onze interieurbouwers halen wij het optimale uit onze projecten. In onze studio bouwen wij onder andere kasten, barren, keukens en tafels, maar voor een compleet nieuwe zithoek, bent u bij ons ook aan het juiste adres.
STUDIO

Neem direct contact met ons op of download de brochure

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor