Hotel interieurbouw

Interieur-Ontwerp_Hospitality_Hotel_Hoogeveen_Inrichting_PVC-vloer_Donker-Hout_Velvet_Blauw__01-1

Hotel interieurbouw

Hotel interieurbouw is van groot belang als u een hotel gaat inrichten of herinrichten. Uw gasten moeten zich immers thuis voelen. Ze zijn in veel gevallen een paar dagen uit en willen dus genieten. Voor zakelijke gasten geldt dat ze vooral comfort zoeken en de mogelijkheid om op de kamer of in een aparte ruimte te kunnen werken.  LC+ Architects is uw ervaren partner bij het stijlvol inrichten van uw hotel. Of u nu een voorkeur heeft voor pasteltinten of juist voor heldere kleuren en een strak design. Maar niet alleen de kleuren, ook de materialen van het interieur spelen een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer. Tot slot moeten hotelkamers en gemeenschappelijke ruimtes natuurlijk ook praktisch op een prettige manier zijn ingericht zodat personeel en bezoekers zich er gemakkelijk kunnen bewegen en verplaatsen. 

Geef uw hotelkamers een upgrade

Als uw hotel al enkele tientallen jaren bestaat dan wordt het misschien eens tijd voor wat vernieuwing. Als u merkt, bijvoorbeeld in online recensies, dat uw gasten de inrichting wat gedateerd vinden, of dat er klachten komen over slijtage, dan is het zeker geen gek idee om hier wat aan te doen. Vaak kunt u voor een grondige renovatie van de hotel interieurbouw tegen gunstige condities een lening afsluiten. Zodra het interieur is opgeknapt krijgt u vast en zeker enthousiaste reacties van uw gasten. 

Interieur-Ontwerp_Hospitality_Eden_City_Hotel_Groningen_Inrichting_Hotelkamer_Zithoek__02
Interieur-Ontwerp_Hospitality_Hotel_Hoogeveen_Ontvangstruimte_Lounge_Receptie_Balie__02

EEN JUISTE BALANS TUSSEN SFEER EN COMFORT

Bij hotel interieurbouw is het belangrijk dat de door de eigenaar gewenste sfeer hier goed in naar voren komt. Gaat u voor modern of voor klassiek? Moeten de kamers vooral functioneel zijn of is gezellig het woord dat de boventoon voert op het moodboard? Veel zal afhangen van het soort gasten at u verwacht te verwelkomen. Jonge gezinnen met kinderen hebben andere wensen en voorkeuren dan zakenreizigers. Wat uw keuze ook is, wij zullen er alles aan doen om de inrichting van uw hotel zodanig aan te pakken dat u zich er als een vis in het water voelt.

Bij het realiseren van interieurbouw voor een hotel is het belangrijk om het budget goed in de gaten te houden. U wilt niet dat u voor het mooi inrichten van de laatste 5 kamers geen geld meer heeft. Daarom wordt er door ons bureau altijd een duidelijke begroting gemaakt waarin uw wensen zijn verwerkt. Als er sprake is van een budgetoverschrijding dan moeten er óf zaken worden geschrapt óf u moet kunnen beschikken over meer financiële middelen. Dat klinkt simpel, maar het is wel essentieel. Zodra alles op papier staat en we aan de slag gaan moet hier duidelijk consensus over zijn. 

WAT DOET LC+ ARCHITECTS NOG MEER?

LC+ Architects verzorgt horeca en hotel interieurbouw. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor de totaalinrichting van uw restaurant, bedrijfsruimte of woonhuis.  

Corps-de-Garde-12-scaled
Hotelkamer VdV Zuidbroek-1

Neem contact op voor professionele hotel interieurbouw

Wilt u de hotel interieurbouw van uw pand serieus aanpakken? Schakel dan een ervaren architect in. Hiermee bespaart u aanzienlijk tijd. Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste meubelen en overige inrichting voor uw hotelkamers, de foyer, het restaurant en andere ruimtes in het pand. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de uitstraling van het hotel. Een 5 sterrenhotel ademt nu eenmaal een andere sfeer dan een gezellig familiehotel. Wij presenteren u graag ons voorstel voor de inrichting. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij aan de slag om deze inrichting voor u te realiseren. U kunt zich verheugen op een feestelijke en succesvolle (her)opening van uw hotel. 

Neem direct contact met ons op of download de brochure

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor